Progresii aritmetice

Incarcat la data: 10 Martie 2006

Autor: Iulia Andreea

Pret: 50 credite

Numar pagini: 2

Tip fisier: zip

Marime fisier: 11 kb

DEF: Orice functie f definita pe Na cu valori in R se numeste sir.Na-multimea numerelor naturale din care se scad numerele naturale mai mici decat a.
     
Legea unui sir se da cel mai frecvent:

  • printr-o formula
  • prin mai multe formule (cu acolada) 
  • prin exprimarea unei propozitii
  • prin relatie de recurenta, recurenta=o legatura intre valorile precedente
  • f(1),f(2),f(3),. . .,f(n)-termanii sirului

     
Notatii 
Rangul  termenului este locul pe care-l ocupa termenul in sir.

PROGRESIE ARITMETICA
     
DEF: Se numeste progresie aritmetica un sir in care fiecare termen ,cu exceptia primului, se optine din precedentul adunat cu o constanta numita ratie.(Relatie de recurenta).

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Progresii aritmetice". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: referatreferat matematicaprogresii