Proprietati legi de compozitie interne

Incarcat la data: 08 Februarie 2010

Autor: lilu

Pret: Gratuit

Numar pagini: 11

Tip fisier: zip

Marime fisier: 47 kb

Notiunea de lege de compozitie prezinta un mare grad de generaliate.
In definitia unei legi de compozitie "fi" pe o multime M se ignora atat natura elementelor multimii M cat si modul efectiv in care "fi" actioneaza pe M+M. Singura restricti pusa este ca "fi" sa asocieze la un cuplu ordonat (x, y) de elemente din M un element "fi"(x, y) din M si numai unul.


Din acest motiv studiul legilor de compozitie bazat doar pe definitia lor este foarte sarac in rezultate. S-a dovedit fertila ideea de a studia legi de compozitie ce au proprietati care pot fi semnalate in multe exemple concrete.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Proprietati legi de compozitie interne". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MATEMATICAlege educatiei
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...