Referat mate: Matrice si determinanti

Incarcat la data: 21 Noiembrie 2010

Autor: balinisteanu georgiana

Pret: 50 credite

Numar pagini: 8

Tip fisier: zip

Marime fisier: 79 kb

Se numeste matrice de tip(m,n) sau matrice cu m linii si n coloane,o functie A :MN,A(i,j), unde i M si j  N. Vom nota pe A sub forma : A= , adica un tablou cu m linii si n coloane ce cuprinde toate valorile functiei A. Se mai spune matrice cu m linii si n coloane.Sau sub forma restransa, A= (a)   (sau A = (a)

sau A = (a).
Exemple :
1. A = este o matrice de tip (2,3) adica o matrice cu 2 linii si 3 coloane in care a = 2 ; a
= -3 ; a = 0 ; a= 1 ; a= 5 ; a=  -1.
Matrice particulare
1. Daca m=1, atunci matricea de tipul (1,n) se numeste matrice-linie si este de forma

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Referat mate: Matrice si determinanti". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: REFERATEMATEMATICAmatricea
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan