Transformari omotetice

Incarcat la data: 10 Martie 2006

Autor: Claudiu Baltazar

Pret: 50 credite

Numar pagini: 5

Tip fisier: zip

Marime fisier: 21 kb

Fie o dreapta orientata d si un numar real nenul u. Daca fixam un punct Ω ∈ d, atunci transformarea ce asociaza fiecarui punct O ∈ d punctul M definit de relatia

ΩM  =  u ΩO                                                                  (H)
se numeste omotetie de centru Ω si raport u pe d. Daca u > 0, omotetia este directa, iar daca u < 0, se numeste indirecta.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Transformari omotetice". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: GALILEIreferatGalileo Galileireferat matematica