Antibiotice de sinteza

Incarcat la data: 24 Aprilie 2010

Autor: camara miriam claudia

Pret: 50 credite

Numar pagini: 18

Tip fisier: zip

Marime fisier: 961 kb

Termenul de "antibiotic" este folosit pentru o gama larga de compusi atat naturali cat si semi-sintetici, care au efect antibacterian. Antibioticele se impart in cinci clase: peniciline, tetracicline, macrolide, aminoglicoze si amfenicoli. Sulfoaminele, nitrofuranii si chinolonele nu sunt antibiotice in adevaratul sens al cuvantului pentru ca sunt sintetice.

 

Acesti compusi sunt utilizate de multi ani in tratementul bolilor animalelor producatoare de carne, lapte si oua. De asemenea au mai fost folosiţi si pentru previnerea anumitor boli, dar si pentru accelerarea cresterii.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Antibiotice de sinteza". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: ANTIBIOTICEanaliza si sinteza