Astenia

Incarcat la data: 25 Februarie 2013

Autor: predici daniel

Pret: Gratuit

Numar pagini: 2

Tip fisier: zip

Marime fisier: 15 kb

Astenia este o slabire generala a organismului, aceasta traducandu-se printr-o stare de oboseala, care poate antrena insuficiente functionale multiple.

Astenia poate avea diverse cauze si se poate prezenta sub diferite aspecte, afectand in mod preponderent sfera psihica, fizica, intelectuala sau sexuala.
Este de 2 tipuri:

1) Astenia propriu-zisa
- este legata de stari neuropsihice de tip depresiv (apare in depresii)

2) - reprezinta scaderea fortei musculare si intelectuale afirmat, inainte de a incepe efortul, de realizare a unei activitati

- Sindromul de oboseala cronica = nevroza circulatorie, caracterizata prin cresterea activitatii inimii sub forma de palpitatii.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Astenia". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...