Intretinerea instrumentelor chirurgicale

Incarcat la data: 27 Aprilie 2010

Autor: Voichescu Ionut

Pret: Gratuit

Numar pagini: 2

Tip fisier: zip

Marime fisier: 39 kb

 Instrumentele trebuie curatate imediat dupa folosire.Intai indepartati toate depunerile ( sange, secretii etc.) Instrumentele formate din mai mult de o parte trebuie dezasamblate.. Pentru curatare manuala folositi material textil moale sau perii speciale. Pentru curatare mecanica plasati instrumentele in cutii de dimensiuni potrivite speciale pentru masinile de spalat.

Instrumentele cu parti mobile , ca pensele, foarfecii, si port-acele trebuie deschise inainte de curatare .Fiti atenti la recomandarile producatorilor cu privire concentratia, temperatura si timpul de inmuiere pentru agentii de curatare si dezinfectare.De asemenea fiti atenti la orice instructiune din manualul instrumentelor respective.

Important: Va rugam folositi solutii proaspete zilnic ! Please use fresh solutions daily.
Atentie: Instrumentele noi si astfel nefolosite inca trebuie curatate dupa cum am descris mai sus inainte de prima sterilizare.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Intretinerea instrumentelor chirurgicale". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: INTRETINEREinstrumente topografice