Organele genitale externe

Incarcat la data: 08 Decembrie 2013

Autor: kawanishi Mairam

Pret: 50 credite

Numar pagini: 3

Tip fisier: zip

Marime fisier: 11 kb

Vulva este reprezentata de organele genitale externeale femeii: muntele lui Venus, formatiunile labiale, vestibulul vaginal, aparatul erectil.
    
Vulva apare, in pozitie ginecologica ,ca un sant ovalar marginit de labiile mici si labile mari,acestea din urma fuzionand posterior nivelul furculitei vulvare posterioare. Fuziunea anterioara si superioara a acestora formeaza preputul clitorisului. Labiile mici sunt separate de labile mari prin santul interlabial.
     
Clitorisul corespunde din pct de vedere embryologic penisului si,mai specific,glandului penisului la barbat. Se prezinta ca un burelet,excrescenta la nivelul portiunii superioare a vulvei. Este un element anatomic extreme de vascularizat si de bogat in termiantii nervoase,ceea ce-I permite cresterea in volum in cursul excitatiei sexuale.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Organele genitale externe". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: REFERATEGINECOLOGIEorganele genitale externemuntele lui venus
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...