Pancreatitis

Incarcat la data: 15 Mai 2013

Autor: Haloiu Roxana

Pret: Gratuit

Numar pagini: 2

Tip fisier: zip

Marime fisier: 11 kb

Acute Pancereatitis is an acute inflammation of the pancreas generally common  for people over 40 years, especially men; young  people and even children are also diagnosed with it.

The pancreas is a glandular organ responsible for insulin production, secretion and synthesis of digestive enzymes necessary for fat, proteins and carbohydrates metabolism. The pancreas structure is approximately 80% exocrine and  20 % nervous.

Acute pancreatitis is a disease of the exocrine pancreas, which produce digestive enzymes. The most common causes of acute pancreatitis are:gallstones, pancreatic trauma, alcohol, drugs, coronary bypass, cystic fibrosis and duodenal ulcer.
   

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Pancreatitis". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: REFERATEPANCREATITAPANCREASreferat medicinaAcute PancereatitisPancereatitis
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...