Avantajele si dezavantajele utilizarii calculatorului in procesul de invatamant

Incarcat la data: 02 Februarie 2011

Autor: ioana cleanu

Pret: Gratuit

Numar pagini: 2

Tip fisier: zip

Marime fisier: 10 kb

Procesul de invatare este un proces de introducere a educatului in tainele cunoasterii, un demers de modelare a personalitatii sale, intr-o ambianta specifica, in cadrul careia se pun in valoare o serie intreaga de continuturi stiintifice, literar-artistice si tehnico-practice.

 

Astfel,  calculatorul se dovedeste a veni in sprijinul predarii, indeplinindu-se mai bine si functia sa didactica fundamentala.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Avantajele si dezavantajele utilizarii calculatorului in procesul de invatamant". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: AvantajeDEZAVANTAJECALCULATOR
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...