Copiii cu dizabilitati

Incarcat la data: 18 Aprilie 2012

Autor: ana-maria

Pret: Gratuit

Numar pagini: 3

Tip fisier: zip

Marime fisier: 6623 kb

Bolile mintale afecteaza mii de persoane din tara noastra. Spitalele si sectiile specializate de psihiatrie de la noi din tara se confrunta insa cu mari probleme legate de asigurarea conditiilor sanitare, asigurarea hranei bolnavilor si supraaglomerarea.

Liga Romana pentru Sanatate Mintala, in colaborare cu Centrul de Resurse Juridice, a publicat un raport privind felul in care sunt respectate drepturilor si libertatilor persoanelor aflate in institutii medico-sociale pentru persoane cu dizabilitati mintale.

Concluziile raportului, finantat printr-un program Phare 2006, reveleaza faptul ca persoanele cu dizabilitati mintale internate in centrele medicale de profil din tara noastra traiesc in conditii precare, iar drepturile lor sunt prea putin respectate.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Copiii cu dizabilitati". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: REFERATEDIZABILITATIreferat pedagogie
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...