Literatura pentru copii

Incarcat la data: 12 Iulie 2012

Autor: AF HUSZTI VASILE

Pret: 50 credite

Numar pagini: 5

Tip fisier: zip

Marime fisier: 9 kb

Rolul literaturii pLiteratura pentru copii constituie o sursa inepuizabila de exemple frumoase de comportare oglindite in mici antiteze intre personaje, ne ofera consecintele neascultarii sau ascultarii, vredniciei sau lenei, cinstei sau necinstei, adevarului sau minciunii, ne prezinta trasaturi pozitive ale unor eroi: vitejia, curajul, intelepciunea, stapanirea de sine, devotamentul, prietenia sincera, dar si trasaturi nedemne, condamnabile ale unor personaje: viclenia, zgarcenia, lacomia, siretenia, ingamfarea.
   
Copiii traiesc cu intensitate alaturi de eroii indragiti ai operelor literare, se bucura cand acestia depasesc obstacolele ivite in cale si se intristeaza cand acestia au de suferit.
   
Este de necrezut cu cata sete si afectiune privesc copiii morala ascunsa in haina basmului, ii vezi tristi si disperati cand eroul sau eroina povestirii relatate sunt in impas si indura suferinte apoi striga de bucurie cand vine intorsura fericita si personajele iubite sunt salvate.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Literatura pentru copii". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: REFERATEPEDAGOGIEreferat pedagogieliteratura pentru copii
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...