Recenzie - Psihologie

Incarcat la data: 03 Martie 2010

Autor: Bula Marica

Pret: Gratuit

Numar pagini: 5

Tip fisier: zip

Marime fisier: 11 kb

Timp de peste patru decenii (1951-1993), dr. Ioan Bontas a fost profesor de pedagogie la Universitatea Politehnica din Bucuresti, unde s-a remarcat ca un distins pedagog, educator, cercetator si manager educational.


A desfasurat o bogata activitate de cercetare stiintifica, aducandu-si o contributie originala importanta la dezvoltarea pedagogiei. Este autor a peste 90 lucrari publicate - cursuri, manuale, indrumare, diverse lucrari, articole si studii pedagogice, a peste 60 de comunicari stiintifice si a numeroase referate si conferinte pedagogice.


Printre lucrarile si studiile publicate, mentionez cateva dintre ele: "Indrumator de practica pedagogica"(1958), "Indrumar de metodica si practica pedagogica"(mai multe editii:1965-1991), "Pedagogie pentru invatamantul superior tehnic"(1976).
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Recenzie - Psihologie". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PEDAGOGIErecenzie
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...