Sistemul de invatamant

Incarcat la data: 01 Iulie 2011

Autor: ciortea dorina

Pret: Gratuit

Numar pagini: 2

Tip fisier: zip

Marime fisier: 58969 kb

A. SISTEMUL DE INVATAMANT:

Sistemul de invatamant reprezinta un subsistem al sistemului social fiind subordonat si integrat in cadrul si structura generala a societatii, neavand doar o structura interna, ci supunandu-se si unor impulsuri sociale externe.

Sistemul de invatamant, privit ca un intreg, se refera, in mod  fundamental, la organizarea sub forma institutionala a invatamantului, in acest sens sistemul de invatamant cuprinzand totalitatea institutiilor ce urmaresc indeplinirea unor obiective educationale.

Mai trebuie spus ca sistemul de invatamant are un caracter national si istoric, cu alte cuvinte, evolueaza si se dezvolta in raport cu dezvoltarea materiala si specificul cultural al fiecarei tari.

Prin urmare, exista caracteristici comune intre sistemele de invatamant dintre diferitele tari, caracteristici si deosebiri ce sunt legate de conditiile dintre diferitele tari, caracteristici si deosebiri ce sunt legate de conditiile economice, sociale si culturale din respectiva tara.      
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Sistemul de invatamant". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: Invatamantsistemsistemul de invatamant
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...