Copilul cu cerinte speciale si familia

Incarcat la data: 13 Ianuarie 2011

Autor: salagean carmen mariana

Pret: Gratuit

Familia a avut si are un rol important in viata copilului,o importanta fundamentala fiind acordata relatiei mama-copil. In viata fiecarui copil, familia reprezinta primul mediu de socializare caracterizat prin securitate afectiva, sustinere, sprijin, cooperare, viata comuna, aspiratii si interese comune.

 

 

In literatura de specialitate sunt analizate si clarificate o serie de concepte sociopsihopedagogice: solidaritatea intre generatii, armonia intrafamiliala, comunicarea intre membrii familiei, negocierea in cadrul familiei, identificarea si autonomizarea persoanei, responsabilitatea coeziunii familiale, calitatea raporturilor si relatiile parentale, formarea/educarea parentala.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Copilul cu cerinte speciale si familia". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PSIHOLOGIEFAMILIECopil
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan