importanta dansului popular la copii

Incarcat la data: 13 Martie 2010

Autor: stefan cristina

Pret: 50 credite

Numar pagini: 3

Tip fisier: zip

Marime fisier: 103 kb

Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii au incercat sa exprime, prin miscari coordonate cu un ritm, sentimente dintre cele mai variate , de la tristete la veselie, dar si manie sau extaz.

 

In esenta dansul a fost si este tot ceea ce vrem noi sa fie: mijloc de exprimare a tristetii/fericirii, stil de viata, modalitate de cucerire, de venerare, de supunere. Dansul trebuie sa fie natural, sa vina de la sine, ca orice mijloc de exprimare pe care il folosim in mod frecvent.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "importanta dansului popular la copii". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: psihologie personalitate