Referat Dezvoltarea si cultivarea celor 7 sentimente

Incarcat la data: 18 Noiembrie 2009

Autor: Tirsina Lacrimioara

Pret: 50 credite

Numar pagini: 3

Tip fisier: zip

Marime fisier: 14 kb

2 (1 review)

Pentru ca munca parintelui sa se inscrie in coordonatele de profesionalism necesar atingerii scopurilor, el trebuie sa cultive toata viata sa cele sapte sentimente: Iubirea, Respectul, increderea, Onestitatea, Optimismul, Luciditatea, Umorul.


Iubirea 
Parintele trebuie sa iubeasca oamenii in sensurile ilustrate de Hristos, adica cu o iubire generoasa, iertatoare... E foarte greu de atins si pastrat o astfel de iubire, caci este iubirea lui Hristos pentru noi oamenii. Au dobandit-o sfintii... Dar foarte important e sa pasim pe drumul, care ne duce la iubire. Fericiti, cei ce pasesc pe acest drum, fericiti, cei care se apropie de capatul lui. Importanta este stradania, efortul de a face pasi pe acest drum...Parintele  e dator sa-si iubeasca copii.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Referat Dezvoltarea si cultivarea celor 7 sentimente". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: referat energie
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan