Referat psihologie - memoria

Incarcat la data: 18 Noiembrie 2010

Autor: real madrid

Pret: Gratuit

Numar pagini: 4

Tip fisier: zip

Marime fisier: 12 kb

Viata psihica nu se reduce la desfasurarea in prezent, in limitele clipei, a diferitelor sale componente cognitive, afective, motivationale. De asemenea, organizarea comportamentului si a activitatii, in diversele lor forme, nu se reduce la tabloul reactiilor sau actiunilor imediate, ce se deruleaza la un moment dat.

Veriga mnezica se include astfel ca o componenta structurala a intregului sistem psihic, reprezentand fixarea si conservarea trecutului sau. Memoria – procesul psihic cognitiv care presupune memorarea, pastrarea si reactualizarea informatiei.

Caracteristici: este capacitate generala a intregii materii (vii si nevii - calculatorul) asigura continuitatea vietii psihice se afla in interactiune cu toate procesele si fenomenele psihice: senzatii, gindire, limbaj, afectivitate.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Referat psihologie - memoria". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PSIHOLOGIEMEMORIAreferat
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan