Referat Psihoterapia copilului si adolescentului

Incarcat la data: 02 Ianuarie 2010

Autor: sarb oana

Pret: 50 credite

Numar pagini: 10

Tip fisier: zip

Marime fisier: 21 kb

3 (3 review-uri)

Toate functiile psihologice se dezvolta in context social: oricat de puternic ar fi motorul genetic responsabil de emergenta noilor abilitati si de tranzitia spre noi niveluri de functionare. Un potential nu devine realitate daca cel care ingrijeste copilul nu ofera sprijin, nu mentine si nu duce mai departe eforturile copilului.

Asistenta psihologica (Paul Popescu Neveanu) este ansamblul actiunilor si masurilor acordata de catre o persoana specializata in vederea intaririi, fortificarii sau insanatosirii psihice a celui cu astfel de nevoi. In functie de scop asistenta este de mai multe tipuri : primara,(de suport), secundara (consilierea), tertiara , psihoterapia), cuaternara (readaptarea si reinsertia familiala, profesionala, sociala).

Asociatia Britanica de Consiliere: da urmatoarea acceptie termenului consiliere: “vorbim de o relatie de consiliere atunci cand o persoana (consilierul) este de acord in mod explicit sa ofere timp, atentie si respect altei persoane (client).

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Referat Psihoterapia copilului si adolescentului". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PSIHOLOGIEPsihoterapia copiluluiadolescentului
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan