Relatiile dintre gandire si memorie

Incarcat la data: 16 Ianuarie 2010

Autor: popa claudia

Pret: 50 credite

Numar pagini: 11

Tip fisier: zip

Marime fisier: 32 kb

Gandirea este un proces cognitiv specific uman, un atribut distinctiv al omului fata de alte vietuitoare. Numai datorita gandirii omului poate stabili legaturi informationale cu insusirile de profunzime al obiectelor si fenomenelor, cu cele care reprezinta esenta si legitatea lor si poate astfel sa le transforme si sa-si satisface nevoile la nivelul cel mai inalt. Gandirea da comportamentelor omului caracter anticipativ, rational si eficient.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Relatiile dintre gandire si memorie". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MEMORIEGandire
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...