Eficientizarea consumului de electricitate

Incarcat la data: 28 Ianuarie 2010

Autor: matei adriana

Pret: 50 credite

Numar pagini: 5

Tip fisier: zip

Marime fisier: 17 kb

Dezvoltarea durabila inseamna satisfacerea necesitatilor generatiilor prezente, fara a  compromite capacitatea generatiilor viitoare de a-si satisface propriile necesitati. Acesta este un obiectiv general al Uniunii Europene stipulat in Tratat si care guverneaza toate politicile si activitatile Uniunii.

El se refera la mentinerea capacitatii Pamantului de a sustine viata in toata diversitatea ei si este fundamentata pe principiul democratiei, egalitatii dintre sexe, solidaritate, respectul fata de lege si fata de drepturile fundamentale, inclusiv libertatea si egalitatea de sanse pentru toti. Acesta isi propune imbunatatirea continua a calitatii vietii si a bunastarii pe  Pamant, atat pentru generatiile prezente, cat si pentru cele viitoare. In acest scop trebuie promovata o economie dinamica, care sa asigure locuri de munca si un inalt nivel de educatie,  ocrotirea sanatatii, coeziune sociala si teritoriala si protectia mediului, intr-o lume sigura, care  respecta diversitatea culturala.
 
Consiliul European a adoptat la Goteborg (2001) prima Strategie de Dezvoltare Durabila a  UE. Aceasta a fost completata cu o dimensiune externa in 2002, la Consiliul European de la Barcelona, tinand cont de Summit-ul Mondial privind Dezvoltarea Durabila de la Johannesburg  (2002). Cu toate acestea, tendinte non-durabile legate de schimbarile climatice si folosirea energiei, amenintarile asupra sanatatii publice, saracia si excluziunea sociala, presiunile demografice si imbatranirea, managementul resurselor naturale, pierderea biodiversitatii, folosirea terenurilor si transportul, inca persista si apar noi provocari.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Eficientizarea consumului de electricitate". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: EFICIENTIZAREPsihologia munciiUniunea Europeanaelectricitate
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...