Referat Comunicarea organizationala

Incarcat la data: 01 Decembrie 2009

Autor: Gainar Daniela

Pret: 80 credite

Numar pagini: 12

Tip fisier: zip

Marime fisier: 29 kb

5 (2 review-uri)

O problema importanta cu care se confrunta societatea moderna, ce afecteaza direct si imediat, dar si indirect, pe termen nedeterminat, viata indivizilor, a colectivelor si a societatii in ansamblu, este problema comunicarii.
Caracteristica specific umana, comunicarea este liantul indivizilor dintr-o colectivitate, ce ofera posibilitatea cunoasterii opiniilor acestora, a omogenizarii sub aspect psihosocial, asigurând functionarea normala a colectivului, indiferent de marimea si natura sa.


1. Continutul si semnificatia comunicarii organizationale

Comunicarea este un proces de transfer de informatii intre emitator si receptor printr-un anumit canal. Ea poate fi privita din perspectiva relatiilor de comunicare dintre indivizi - comunicare interpersonala -, dar si a relatiilor din cadrul structurilor organizatorice - comunicare organizationala - care, desigur, include comunicarea dintre persoane.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Referat Comunicarea organizationala". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURScurs psihologia educatieiComunicarea Organizationala
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...