Analiza tanversala a preadolescentei

Incarcat la data: 29 Martie 2012

Autor: gotea andreea

Pret: 50 credite

Numar pagini: 5

Tip fisier: rar

Marime fisier: 10232 kb

Perioada adolescentei (14/15 -18-25 ani) mai este denumita si ca perioada scolarului mare.Aceasta etapa se imparte in trei subetape :

a) perioada preadolescentei 14-16 ani
b) perioada  adolescentei propriu-zisa 16-18 ani
c) perioada adolescentei prelungite 18-20/25 ani.
   
Preadolescenta se caracterizeaza prin stabilirea maturizarii biologice, dezvoltarea constiintei, in general, si a constiintei de sine, in special. Identitatea de sine si adoptarea de comportamente individuale se dezvolta sub influenta planurilor intelectuale si de relationare..
   
In preadolescenta  sensibilitatea si perceptiile vizuale care sunt larg antrenate in invatare si in toate celelalte  activitati inregistreaza schimbari evidente fata de mica scolaritate .Creste campul vizual si acest fapt sustine desfasurarea atat a unor activitati practice mai complexe, cat si viteza mai mare de citire si de intelegere.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Analiza tanversala a preadolescentei". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PSIHOLOGIEreferat psihologiepreadolescenta
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...