Cognitia

Incarcat la data: 31 Martie 2013

Autor: Share Man

Pret: Gratuit

Numar pagini: 1

Tip fisier: zip

Marime fisier: 13 kb

De-a lungul timpului, s-au succedat in psihologia dezvoltarii numeroase incercari de explicare a dezvoltarii cognitive.

Unele mai coerente (cum este teoria lui Piaget), altele mai fragmentare (cum sunt microteoriile/ modelele existente astazi pentru aproape fiecare abilitate), toate au avut ca scop final o teorie care sa explice modul in care ajungem sa avem o cognitie matura, eficienta si sofisticata (Ionescu, 2003).

In ultimul timp insa revine sub lupa in paradigma cognitivista intrebarea „ce este cognitia?”, lucru care influenteaza fireste si cautarile nostre referitoare la dezvoltarea ei.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Cognitia". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.