Psihologia Mediului

Incarcat la data: 18 Aprilie 2011

Autor: fabriela elena

Pret: 50 credite

Numar pagini: 11

Tip fisier: zip

Marime fisier: 25 kb

Sunete amenintatoare
Duc la ridicarea presiunii sangelui, la scaderea imunitatii, nevroze, insomnii.

Solutii:
-construirea de ziduri inalte si solide
-plantarea de garduri vii, arbusti
-draperii groase
-folosirea de tapiterii moi care sa absoarbe zgomotele (in camerele in care zgomotul este prezent trebuie redusa cantitatea de rosu, portocaliu, galben!!!)
-se vor folosi culori palide, reci, linistite: albastru, verde, gri.
-reducerea unghiurilor din camere, rotunjirea acestora, de ex cu ajutorul florilor!


Stresul electromagnetic


Este produs de tulburari ale campului magnetic al pamantului- vechi monumente…, de tv, radio, calculator, cabluri de inalta tensiune, generatoare de curent, liniile electrice ala cailor ferate, motorul masinii de spalat, aspiratorul, ventilatoarele, cuptorul cu microunde.


Corpul uman suporta destul de bine aceste campuri electromagnetice puternice pe perioade scurte de timp. Persoanele care au locuit sub linii de inalta tensiune- tulburari ale sistemului nervos. Trebuie redusa expunerea la campurile electromagnetice, ex.cactusii au efect de deionizarea campurilor electromagnetice, pluta blocheaza campul electromagnetic.


A se evita scaunele cu arcuri/cadru metalic!
Da: lemn, saltea umpluta cu fibra naturala.
Stres geopatic- cristale, mineralecuart, ametist


Siguranta
Exterior


Gardurile, zidurile sparte, gardurile vii neingrijite creeaza senzatia de vulnerabilitate si expunere.
Aleea ce duce spre casa, de la strada principala, nu ar trebui sa fie dreapta. Daca este dreapta, psihologic vorbind, cei care ar indrazni sa incalce teritoriul nu ar intampina nici un obstacol. Daca totusi este dreapta si dorim remedierea ei, putem amplasa plante in apropierea ei(se va crea impresia fragmentarii liniei drepte), plante inalte la intrare, (sugereaza ideea de protectie), clopotei de vant (foarte utili sunt cei stralucitori pt ca reflecta si inlatura influentele negative.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Psihologia Mediului". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: REFERATEMEDIULUIPsihologia
Bustiera pentru fitness Dri-Fit Swoosh Bustiera pentru fitness Dri-Fit Swoosh Caracteristici Tip: bustiera Sustinere: medie Gen: femei Colectie: Spring-Summer - Autumn-Winter...
Pantofi sport tricotati Tanjun Pantofi sport tricotati Tanjun Caracteristici Pentru: fete Culoare: negru Imprimeu: uni Stil: casual Tip talpa: plata - joasa...
Tenisi de piele cu detalii peliculizate Jaysen Tenisi de piele cu detalii peliculizate Jaysen Caracteristici Tip: tenisi Culoare: alb Stil: casual Material: piele intoarsa - piele Varf:...