Raport de practica in cadrul unui cabinet individual psihologic

Incarcat la data: 06 Ianuarie 2014

Autor: ana ana

Pret: 50 credite

Numar pagini: 10

Tip fisier: zip

Marime fisier: 17 kb

In perioada  noiembrie-decembrie 2012, am efectuat  practica de spacialitate in cadrul cabinetului individual psihologic, unde am fost indrumata de domnul psiholog Nicoara Romulus Dan.

Cabinetul este atestat de Colegiul Psihologilor din Romania pentru competente in materie de psihologia muncii, organizationala si servicii, psihologia transporturilor, psihologia aplicata in domeniul securitatii nationale, psihologie clinica si psihoterapie.

Laboratorul  este dotat cu aparatura de investigatie care asigura desfasurarea in conditii optime a tuturor investigatiilor psihologice vizate. Metodologia si instrumentele folosite sunt conforme cu legislatia in vigoare. De asemenea, baza metodologica este bogata, alcatuita din teste aptitudinale, teste computerizate, inventare de personalitate, etc.


 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Raport de practica in cadrul unui cabinet individual psihologic". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: REFERATEreferat psihologieraport de practica
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...