Asistenta psihologica preuniversitara

Incarcat la data: 10 Februarie 2011

Autor: ceva_dulce

Pret: 50 credite

Numar pagini: 19

Tip fisier: zip

Marime fisier: 34 kb

5 (1 review)

1.1 Activitatea A.P.P.
Serviciul psihologic in sistemul invatamintului constituie o activitate complexa sistematica, orientata spre optimizarea si normalizarea procesului de instruire si educatie din cadrul institutiilor prescolare si preuniversitare prin asigurarea asistentei specializate bazate pe experienta si cunostintele din domeniul psihologiei.1.2 Reteaua A.P.P.
Reteaua serviciului psihologic constituie un sistem unitar ce se realizeaza prin urmatoarele niveluri: serviciul psihologic in institutiile instructiv–educative si corectionale; Centrul metodico–psihopedagogic republican, raional (municipal); Ministerului Educatiei si Tineretului.


1.3 Obiectivele A.P.P.
Obiectivul major al serviciului psihologic consta in asigurarea sanatatii psihice a copiilor, elevilor, contribuirea la dezvoltarea lor armonioasa, formarea personalitatii creative, responsabile si  capabile sa se autoperfectioneze, sa invete constient si sa aplice variat cunostintele in viata. Rezultatul interactiunii psiholog – copil, psiholog – cadre didactice, psiholog – parinti  va consta in autodeterminarea copilului ca personalitate, membru al societatii prescolare si scolare. 


Serviciul psihologic se realizeaza in urmatoarele directii: psihoprofilaxie, psihodiagnostic, psihocorectie, consiliere psihologica.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Asistenta psihologica preuniversitara". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: ASISTENTAREFERATEPsihologica
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan