Educatia pentru societatea cunoasterii

Incarcat la data: 18 Ianuarie 2010

Autor: Lucian

Pret: 80 credite

Numar pagini: 7

Tip fisier: zip

Marime fisier: 12 kb

4 (1 review)

Educatia pentru societatea cunoasterii reprezinta forma acuala a educatiei intelectuale, raspunsul educatiei la provocarile societatii cunoasterii.

O societate in care cunoasterea are rolul determinant, dar nu este cunoastere in sine ci pentru sine si pentru societate, in care cunoasterea este orientata valoric este societatea cunoasterii.
Orientarea valorica a cunoasterii se refera la selectia valorilor economice, politice,stiintifice, tehnice, culturale dupa criterii stabilite de comunitatile respective potrivit intereselor comune, cu scopul  propasirii societatii in ansamblul ei.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Educatia pentru societatea cunoasterii". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: EDUCATIEDIDACTICCUNOASTERE
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...