Naşterea din nou

Incarcat la data: 03 Februarie 2011

Autor: Faniel

Pret: Gratuit

Numar pagini: 6

Tip fisier: zip

Marime fisier: 15 kb

Cand oamenii se pocaiesc ai cred in Domnul Isus Hristos, sunt „nascuti din nou“. Ce anume inseamna a fi nascut din nou? Acesta este subiectul dezbatut in continuare.Pentru a putea intelege ce inseamna a fi nascut din nou, ne este de ajutor sa intelegem mai intai natura oamenilor. Scriptura ne spune ca nu suntem doar persoane fizice, ci ai spirituale. De exemplu Pavel a scris:

Dumnezeul pacii sa va sfinteasca El insuai pe deplin; ai: duhul vostru, sufletul vostru ai trupul vostru, sa fie pazite intregi, fara prihana la venirea Domnului nostru Isus Hristos (1 Tes. 5:23; sublinire personala).

Aaa cum indica ai Pavel, ne putem considera fiinte alcatuite din trei parti: spirit, suflet ai trup. Scriptura nu defineate exact aceste trei parti, deci trebuie sa ne dam silinta sa facem diferenta intre ele prin intelegerea cuvintelor in sine. Atfel, concluzionam ca trupul nostru este partea fizica – oase, carne, sange a.a.m.d. Sufletul reprezinta intelectul ai emotiile – mintea noastra. Spiritul este evident fiinta spirituala sau, aaa cum a descris-o apostolul Petru, „omul ascuns al inimii“ (1 Pet. 3:4).
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Naşterea din nou". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: REFERATENastereaISUS
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...