Etapele cercetarii sociologice

Incarcat la data: 24 Martie 2012

Autor: CHIRILA DUMITRA-LUCRETIA

Pret: Gratuit

Numar pagini: 4

Tip fisier: rar

Marime fisier: 5955 kb

Pentru ca o analiza sa poate fi calificata drept sociologica este necesara integrarea intr-un proces sistematic si formal de colectare a faptelor si de cautare a explicatiilor logice ale acestora.

O cercetare stiintifica trebuie conceputa si desfasurata in baza unui program riguros elaborat, in cadrul careia se disting mai multe etape, fiecare din acestea presupunand un ansamblu de demersuri metodologice specifice.

Pentru a nu fi afectata calitatea analizei care o intreprindem este foarte importanta respectarea cu rigoare a logicii generale de desfasurare a cercetarii stintifice, astfel incat sa nu se omita nici unul din demersurile stabilite care ar putea duce la slaba calitate a analizei.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Etapele cercetarii sociologice". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: SOCIOLOGIEreferat sociologiecercetarea sociologica
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan