Familia

Incarcat la data: 04 Decembrie 2013

Autor: pirvescu niculina constantina

Pret: Gratuit

Numar pagini: 4

Tip fisier: zip

Marime fisier: 7 kb

4 (1 review)

Familia este institutia de baza a societatii intemeiata prin casatorie, si care este formata din: sot, sotie si alti membri.
        
In opinia lui Ioan Mihailescu "Familia este este unul dintre cele mai raspandite tipuri de grupuri sociale. Orice individ, daca este intrebat, ar putea spune ce este o familie, pentru ca fiecare om a avut de-a face in decursul vietii sale cu familii, fie că este vorba de familia in care s-a nascut, de propria lui familie sau de familiile din comunitatea in care traieste. Si totusi, observa sociologul roman, lucrurile nu sunt atat de evidente cum apar la nivelul simtului comun.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Familia". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: Familiareferate sociologiereferat familia