Familia

Incarcat la data: 15 Ianuarie 2010

Autor: radulescu nicoleta

Pret: 50 credite

Numar pagini: 6

Tip fisier: zip

Marime fisier: 11 kb

1. Familia:definitii
A vorbi despre familie inseama a analiza familia, felul cum a evoluat si chiar si din definitie putem afla, criterii si functii ale familiei intr-o societate.

Familia este celula de baza a societatii, o forma de comunitate umana, intemeiata prin casatorie, in care se dezvolta raporturi de tip biologic, economic, de socializare si de solidaritate.

Familia este un grup social mic, membri au relatii directe intre acestia, bazate pe afectiune. Totodata familia este o institutie juridica care se bazeaza pe norme, principii si pe sanctiuni.

Analizand definitiile familiei date de cercatatori consacrati in studiul acesteia, putem stabili mai multe definitii si caracteristici.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Familia". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: FAMILIE