Familia

Incarcat la data: 20 Februarie 2010

Autor: soul_rhythm

Pret: Gratuit

Numar pagini: 10

Tip fisier: zip

Marime fisier: 81 kb

5 (1 review)

Din perspectiva sociologica - familia este un grup social constituit pe baza relatiilor de casatorie, consanguinitate si rudenie. Familia este un grup primar in care predomina relatiile directe, informale, nemediate.


Din perspectiva juridica - familia este un grup de persoane in care s-a instituit un set de drepturi si obligatii, reglementat prin norme legale. Familia este un ansamblu de relatii sociale reglementat prin norme juridice sau prin normesociale difuze. Familia  este un complex de roluri si statusuri.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Familia". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: psiho-sociologieFamilia