Mass Media

Incarcat la data: 23 Martie 2012

Autor: Tudorache Diana

Pret: 50 credite

Numar pagini: 7

Tip fisier: rar

Marime fisier: 10673 kb

Mass-media, conform dex-ului este totalitatea mijloacelor de informare a maselor.Aceste mijloace sunt variante: presa sau mijloacele electronice, ca de exmplu televizorul, radioul, blogul, retele de socializare, etc.


Dupa cum afirma si sociologul britanic Anthony Giddens in cartea sa intitulata "Sociologie", "se numesc "mass" media pentru ca ajung la auditoriul format din mase-auditoriu format din foarte multi oameni.Câteodata sunt denumite comunicatii de presa".

Dezvoltarea si generalizarea mass-mediei este cu siguranta un eveniment recent, deoarece pe timpul bunicilor si poate a parintilor nostrii acestia nu au "copilarit" alaturi de televizor, calculator, internet, dar in ziua de azi unele mijloace de comunicare nu lipsesc din nici o familie.

Televizorul, cinematograful, ziarele si revistele au cunoscut o avansare si o crestere rapida in ultimele decenii, si unul dintre motivele pentru care s-a intâmplat asta este faptul ca aceste mijloace de comunicare au o influenta enorma asupra oamenilor. Totodata, institutiile media ne ajuta si in procesul de socializare.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Mass Media". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: REFERATEMASS-MEDIAreferat sociologie
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...