Metodologie

Incarcat la data: 12 Ianuarie 2011

Autor: Condrat Luiza

Pret: Gratuit

Numar pagini: 3

Tip fisier: zip

Marime fisier: 14 kb

1.1  Principalele notiuni privitoare la cercetarea stiintifica.


Stiinta este un sistem de cunostinte teoretice veridice referitoare la un domeniu al realitatii.
Componenta principala a unei stiinte o constituie teoria, cu conditia ca ea sa inchege in sistem cunostintele domeniului. stiinta, prin teoria sa, va reflecta generalizat realitatea sub forma abstracta, a notiunilor, urmarind descoperirea si studierea legilor care determina faptele si fenomenele. Pe baza acestor legi  sunt posibile previziunile stiintifice. Prin stiinta intelegem ansamblul sistematic de cunostinte veridice despre natura, societate si gândire, reproducerea si reflectarea generalizata si abstractizata a realitatii.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Metodologie". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: REFERATEMETODOLOGIEcercetare stiintifica
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...