Recenzie intre doua carti

Incarcat la data: 23 Martie 2012

Autor: Tudorache Diana

Pret: 50 credite

Numar pagini: 8

Tip fisier: rar

Marime fisier: 8391 kb

In cele ce urmeaza am sa fac o analiza comparativa intre doua carti de psihologie sociala. Prima carte este intitulata "Psihosociologie. Teorii,cercetari, aplicatii" ce a fost publicata in anul 2008 la editura Polirom, apartinând domnului profesor universitar Septimiu Chelcea.

Iar cea de-a doua carte este intituata "Manual de psihologie sociala" acesta fiind publicata in anul 2003, de asemenea tot la editura Polirom, apartinând profesorului universitar Adrian Neculau.

Prima carte cea coordonata de profesorul Septimiu Chelcea cuprinde principalele douazeci de teme caracteristice ale psihologiei sociale, fiind si o carte indrumatoare pentru cei care urmeaza cursurile de specialitate. Dintre aceste teme amintim: comportamentul colectiv,prosocial si cel agresiv, stereotipurile, emotiile, atitudinile, influenta sociala.

Cartea are 424 de pagini si se adreseaza in special studentilor de la facultatile cu profil socio-uman, dar si celor care doresc sa aprofundeze acest domeniu. Carte este impartita pe parti, dat in acelasi timp aceste 3 parti sunt impartite pe capitole, ce sunt in numar de 20.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Recenzie intre doua carti". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: SOCIOLOGIEFACULTATEREFERATEreferat sociologierecenzie
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan