Rolul asistentului social

Incarcat la data: 13 Februarie 2012

Autor: coriu luchilian

Pret: Gratuit

Numar pagini: 3

Tip fisier: zip

Marime fisier: 10459 kb

1. Broker -  stabileste legatura dintre individ/grup care au nevoie de ajutor si serviciile comunitare. Trebuie sa cunoasca politica si criteriile de aplicare, dar si procedurile. Astfel, asistentul social va actiona ca veriga de legatura intre client si resursele comunitatii.

 

Obiectivul primar este de a-i orienta pe oameni spre serviciile existente de care ei pot beneficia. Scopul este sa-i ajuti pe oameni sa foloseasca sistemul.

 

2. Enabler - ajuta individul/grupul sa-si determine nevoile/clarifice/indentifice problemele si sa-si stabileasca o strategie de lucru.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Rolul asistentului social". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: SOCIOLOGIEBROKERasistent social