rolul familiei in procesul de socializare al copilului

Incarcat la data: 10 Ianuarie 2011

Autor: bianca

Pret: 80 credite

Numar pagini: 21

Tip fisier: zip

Marime fisier: 41 kb

Familia reprezinta un microsistem social, deoarece in interiorul ei se regasesc la o scara mult mai redusa aproape toate elementele structurale ale mediului social.
Familia este primul grup din care facem parte, fiind  intemeiata sau nu, pe baza casatoriei dintre sot si sotie si este formata din parinti si copii.


FAMILIA
CELULA SOCIETATII : are rolul de cadru primar care asigura siguranta afectiva, materiala si in acelasi timp de transmitere a unui sistem de valori si mentalitati.
Sociologii au incercat sa redefineasca cuvantul ,,familie’’. Exista multe opinii despre ceea ce este sau nu o familie.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "rolul familiei in procesul de socializare al copilului". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: SOCIOLOGIEREFERATEFAMILIECopil
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...