Socializarea pozitiva in activitatile sportive

Incarcat la data: 03 Ianuarie 2011

Autor: biras camelia

Pret: 50 credite

Numar pagini: 8

Tip fisier: zip

Marime fisier: 15 kb

Sportul, prin diversele sale forme de manifestare, se face simtit tot mai pregnant in viata sociala din intreaga lume. Retele specializate din presa scrisa si vorbita, dar mai ales televiziunile implica viata noastra in sport si sportul in viata noastra. Suntem conectati la evenimentele sportive, care comercializeaza imagine si promoveaza interese din cele mai diverse.


    
Vremurile pe care le traim si care sunt caracterizate de o competitie acerba asigura un loc aparte si performantei sportive. In valtoarea si viteza cu care se petrec evenimentele nu ne putem permite naivitatea de a crede ca performanta se practica sub lozinca „important e sa participi”. Nu impartasim nici teoria ca lucrul cel mai important este „victoria cu orice pret”.


    
O atitudine competenta pe aceasta tema presupune, insa, intelegerea fenomenului si tratarea lui ca atare. Pe de alta parte cerintele profesiunii impun adaptarea continua pentru cunoasterea fenomenului in toata complexitatea si diversitatea lui.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Socializarea pozitiva in activitatile sportive". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: SOCIOLOGIEreferatactivitati sportive
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan