Referat Analiza statistica a seriilor de Repartitie unidimensionale

Incarcat la data: 15 Ianuarie 2010

Autor: Nicoleta

Pret: 80 credite

Numar pagini: 34

Tip fisier: zip

Marime fisier: 94 kb

Statistica, este unul din elementele, care formeaza grupa disciplinelor preocupate de cunoasterea aspectelor cantitative, nimerice din societate, natura si tehnologie. Ca disciplina stiintifica, statistica, se diferentiaza, dupa particularitatile domeniului de studiu, conturandu-se intr-una din formele sale, sub forma de statistica economico – sociala.

Pornind de la cunoasterea fenomenelor si proceselor din campul economico-social, Statistica presupune folosirea tuturor metodelor, procedeelor, a informatiilor furnizate de catre toate stiintele preocupate de cunoasterea  societatii. Astfel, pot fi, furnizate date si informatii care evidentiaza producerea si reproducerea manifestata in fenomenele si procesele sociale.

Statistica, are un caracter de stiinta interdisciplinara, asupra stiintelor care studiaza aspecte din societate. Conturarea ca stiinta, respectiv, trecerea de la primele inregistrari de date la statistica actuala, s-a realizat in decursul timpului, manifestandu-se prin intrebuintarea urmatoarelor elemente semnificative:

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Referat Analiza statistica a seriilor de Repartitie unidimensionale". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: ANALIZAunidimensionale
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan