DSP AVANTAJE SI DEZAVANTAJE

Incarcat la data: 02 Noiembrie 2009

Autor: Gogoasa Alexandru

Pret: 80 credite

Avantaje: garanteaza acuratetea semnalului ce este determinate de numarul de biti utilizati in prelucrare; perfecta reproductivitate - aceleasi performante se obtin de la unitate la unitate, neexistand variatii datorate componentelor.Ex. Utilizand tehnici DSP un semnal digital poate fi copiat sau reprodus laintervale de timp diferite fara nici o degradare a semnalului (reproducerea semnalului de pe un ?); nu exista deviatie sau variatii ale performantelor cu temperatura sau timpul(fen. de imbatranire).
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "DSP AVANTAJE SI DEZAVANTAJE". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: AVANTAJE SI DEZAVANTAJEAPLICATII SEMINAR
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan