BAZE DE DATE ACCESS

Incarcat la data: 02 Noiembrie 2009

Autor: maria cantemir

Pret: 80 credite

Temele proiectului; Pe o tema din domeniu financiar; Evidenta aprovizionarii, salariilor; Elaborati o baza de date care sa indeplineasca urmatoarele cerinte minimale; baza de date sa contina cel putin 4 tabele, fiecare tabela avand minim 20 inregistrari; creati 20 de interogari de natura diferita (5 de selectie, 10 de actiune, 5 interogari cu subinterogari in SQL)

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "BAZE DE DATE ACCESS". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: DATE ACCESS
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...