PETROCANADA ULEIURI DE MOTOR

Incarcat la data: 03 Noiembrie 2009

Autor: Claudiu Baltazar

Pret: 80 credite

Stabilirea unor standarde minime de calitate; Crearea de categorii de calitate semnificative pentru consumatorul final; Producerea de lubrifianti specifici pentru tipurile de motor; Stabilirea unor metode si limite de testare care sa asigure o performanta acceptabila; Stabilirea unui proces de dezvoltare, testare si raportare a datelor de performanta necesare; Asigurarea mijloacelor necesare pentru efectuarea auditului calitatii.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "PETROCANADA ULEIURI DE MOTOR". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: Geneva Motor Showcontabilitate comert