POLITICI COMERCIALE

Incarcat la data: 03 Noiembrie 2009

Autor: Claudiu Baltazar

Pret: 50 credite

Prin politici comerciale, statul urmareste realizarea unui grad de supraveghere a frontierei vamale fata de marfurile straine, in functie de nevoia conjuncturala de protectie a produselor nationale. De asemenea, prin politica comerciala, statul stimuleaza productia marfurilor nationale in vederea exporturilor. Incidenta instrumentelor de politica comerciala se focalizeaza asupra promovarii exportului, favorizarii importului in limite agreate, dezvoltarea cooperarii internationale, protectia economiei nationale fata de concurenta straina, aplicarea formelor de integrare economica regionala sau internationala.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "POLITICI COMERCIALE". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: POLITICI COMERCIALE