ANALIZA BRANDULUI REDBULL

Incarcat la data: 03 Noiembrie 2009

Autor: maria cantemir

Pret: 80 credite

Ingredientele: cafeina (este cunoscuta pentru efectele sale benefice asupra functiilor fizice si psihice. Aceasta imbunatateste viteza de reactie, atentia si concentrarea), taurina (este un carbohidrat. Acesta se gaseste  in mod natural in corpul uman, unde impreuna cu taurina ajuta la eliminarea toxinelor din organism.) si glucuronolacton (este un aminoacid conditionat esential care se regaseste in mod natural in corpul uman in muschi, creier, inima si sange), complex de vitamie B (joaca un rol important in metabolism - acumularea si descompunerea carbohidratilor, a lipidelor si a proteinelor)

Textul de mai sus reprezinta un extras din "ANALIZA BRANDULUI REDBULL". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: Plant your brandcontabilitate comert