Timpul - cadrul mental fundamental

Incarcat la data: 26 Februarie 2010

Autor: En Igma

Pret: 80 credite

Numar pagini: 22

Tip fisier: zip

Marime fisier: 9647 kb

Daca nu sunt intrebat, cred ca stiu ce este timpul; daca sunt intrebat, nu mai stiu.  (Sf. Augustin, Confesiuni)“E usor sa ai intuitia timpului, dar dificil sa ajungi la definirea sa, intrucat eterogenitatea timpului ne obliga intotdeauna sa fragmentam si sa analizam unul sau altul din aspectele sale multiple.”  (Ilona Barzescu)“Destinul nostru nu este infricosator pentru ca este ireal, este infricosator pentru ca este ireversibil si de fier. Timpul este substanta din care sunt facut. Timpul este fluviul care ma ia cu el, dar eu sunt chiar timpul; este tigrul care ma descompune, dar eu sunt chiar tigrul; este focul care ma consuma, dar eu sunt chiar focul.”   (Borges)


“Timpul este o structura de actiune, iar moartea nu marcheaza sfarsitul actiunii, pentru ca in amintirea celorlalti actiunea noastra se prelungeste. CELaLALT ESTE ETERNITATEA NOASTRa.”  (Jacques Attali)Textul de mai sus reprezinta un extras din "Timpul - cadrul mental fundamental". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: COMUNICARECURSFUNDAMENTAL
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan