Contabilitatea operatiilor privind decontarile cu personalul

Incarcat la data: 09 Ianuarie 2010

Autor: uyhhyj

Pret: Gratuit

Numar pagini: 3

Tip fisier: zip

Marime fisier: 349 kb

Decontarile cu personalul presupun, pe de o parte, inregistrarea in conturile de cheltuieli a drepturilor de personal cuvenite angajatilor si, pe de alta parte, plata efectiva a acestor sume personalului. Structural, salariile sunt formate din salariul de baza cuvenit angajatilor, sporurile (spor pentru conditii deosebite de munca, spor pentru orele prestate pe timpul noptii, spor pentru orele suplimentare de munca, spor pentru vechimea neintrerupta in munca), adaosurile, indemnizatiile si alte sume acordate (pentru conducere, indexarile de salarii pentru compensarea cresterii preturilor, indemnizatiile acordate pentru concediul de odihna, etc.).

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Contabilitatea operatiilor privind decontarile cu personalul". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PERSONALCONTABILITATEdecontari
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan