Test de verificare contabilitate cap1

Incarcat la data: 10 Ianuarie 2010

Autor: Dumitrescu Dana

Pret: Gratuit

Numar pagini: 10

Tip fisier: zip

Marime fisier: 20 kb

Ex. 1  Care din urmatoarele afirmatii este adevarata si care este falsa?
a)    Legile in domeniul contabilitatii sunt adoptate de Guvern si se refera la problem fundamentale, in limitele acordate de Constitutie.  FALS - sunt adoptate de Parlament.

b)    Contabilitatea de gestiune este standardizata, unitara si are caracter obligatoriu pentru toate unitatile patrimoniale.  FALS - este nestandardizata.

c)    Auditorii financiari sunt salariati ai intreprinderii care se implica direct in activitatea ei sau in deciziile operative.  FALS - pot lucra si independent si isi exprima opinia fata de cazurile analizate implicandu-se indirect.

d)    Contabilitatea periodica se realizeaza la sfarsitul perioadelor  de gestiune.  ADEVARAT

e)    Directivele U.E. sunt obligatorii prin toate elementele componente si direct aplicabile in oricare dintre statele membre. FALS - Nu Directivele ci Reglementarile.

f)    Anglo-saxonii au ca obiectiv principal al situatiilor financiare o imagine fidela a patrimoniului. ADEVARAT

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Test de verificare contabilitate cap1". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CONTABILITATE
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan