CONTRACTUL

Incarcat la data: 04 Noiembrie 2009

Autor: cornel sandulescu

Pret: 50 credite

Potrivit art.942 Cod civil, contractul este acordul de vointa intre doua sau mai multe persoane, pentru a constitui sau stinge intre dansii raporturi juridice. Contractul prezinta urmatoarele caractere juridice: Este un izvor de obligatii a carui existenta depinde hotarator de vointa partilor; Este un act juridic bi sau multilateral, care exprima vointa concilianta si interesele partilor sub forma acordului, a consimtamatului; Este un instrument juridic prin care subiectele de drept pot constitui, modifica sau stinge raporturi juridice obligationale in continutul carora intra drepturi si obligatii in folosul ori sarcina acestora.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "CONTRACTUL". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: DREPT COMERCIAL