Capolongo

Incarcat la data: 13 Februarie 2010

Autor: Sonia Singeorzan

Pret: 50 credite

Numar pagini: 3

Tip fisier: zip

Marime fisier: 11 kb

Capolongo cumparand de la Azienda Agricola Maja o anumita cantitate de oua care i-au fost livrate in ambalaje de carton, importate din RFG, a trebuit sa plateasca, potrivit reglem legale italiene, nu numai pretul oualor si al ambalajelor, ci si o taxa de 1,75% din valoarea ambalajelor, care era perceputa in beneficiul unui organism de dr pb, ce reunea producatorii italieni de hartie si celuloza, precum si intreprinderi care utilizau celuloza.

Taxa aratata era solicitata in cazul celulozei, hartiei si cartonului obtinute in Italia si la importul acestor produse din alte st mb.
Intrebari preliminare:
-interpretarea efectului direct al dispozitiilor art.87 (1)
-interpretarea notiunii de TEE
Considerentele hotararii
In ceea ce priveste ajutoarele de stat, dispozitiile art.87(1) sunt menite sa aiba efect in cadrul ordinii juridice a st mb, in sensul de a putea fi invocate in fata org de jurisdictie nat, daca ele au fost concretizate prin actele cu caracter general prevazute in art.89 sau prin decizii, in cazurile particulare care sunt luate in considerare la art.88 (2)

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Capolongo". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: DREPTcapolongo
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...